hoofdkantoor veiligheidsregio ijsselland

Adviseur interne beheersing

Wij zijn op zoek naar een adviseur interne beheersing. Heb jij passie voor het financiële vak en wil jij je ook inzetten voor het versterken van veiligheid in de lokale samenleving? Lees dan snel verder!

Veiligheidsregio IJsselland is een organisatie waarin hulpdiensten en partners hun krachten bundelen. Samen werken we aan de veiligheid op het gebied van brandweerzorg, crisisbeheersing, rampenbestrijding en geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen. We beperken risico’s waar het kan en bestrijden incidenten waar het moet. In Veiligheidsregio IJsselland wonen, werken en recreëren ruim 500.000 inwoners in elf gemeenten. Dit zijn de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Ommen, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

Wat ga je doen?

Als adviseur interne beheersing heb je een brede functie met verschillende kerntaken. Primair houd jij je bezig met met de interne controle, waarbij je zorgt voor de administratieve organisatie. Hierbij adviseer je collega’s over de inrichting van deze administratieve organisatie. Dit houdt onder andere in dat je administratieve procedures en processen beschrijft.

Externe verslaggeving en treasury zijn tevens onderdeel van jouw takenpakket. Verder houd je het interne controleplan actueel en voer je interne controles uit. Je voert financiële analyses uit en coördineert het jaarrekening-proces. Tot slot ben je verantwoordelijk voor het opstellen van jaarrekening-dossiers en het liquiditeitsbeheer.

Wat vragen wij?

Als financial met een hart voor cijfers ben jij analytisch sterk en kun je zowel mondeling als schriftelijk goed over je bevindingen communiceren. Secuur werken met een proactieve houding past bij je, waarbij je een actieve bijdrage levert aan de doorontwikkeling van jouw functie. Je werkt zelfstandig en gestructureerd en kan jouw collega’s enthousiasmeren tot het aanleveren van de benodigde informatie. Verder heb jij:

  • Ervaring met de administratieve organisatie, interne controles en jaarrekening werkzaamheden;
  • Een afgeronde hbo-opleiding richting Bedrijfseconomie of Accountancy;
  • Affiniteit met de organisatie.

Wat bieden wij

Veiligheidsregio IJsselland biedt een uitdagende functie als adviseur interne beheersing in een klein en gezellig team. Het team Financiën is onderdeel van de eenheid bedrijfsvoering van de veiligheidsregio en verzorgt ook de financiële ondersteuning van GGD IJsselland. In dit team werken medewerkers financiële administratie, adviseurs financiën en de functioneel beheerder van de financiële module.

Veiligheidsregio IJsselland is een veelzijdige organisatie die zich kenmerkt door een informele en open sfeer gericht op samenwerken. We bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en een gezonde work-life balance door middel van programma’s op het gebied van vitaliteit en gezondheid, betaald ouderschapsverlof, bestedingsruimte in verlof en toelagen op basis van een individueel keuzebudget.

Interesse?

Lijkt het jou wat en durf jij deze uitdaging aan? Neem dan contact op met Dennis Kouwen van STORM in Recruitment. Dennis is bereikbaar via dennis@storminrecruitment.nl of via 06 42 91 94 20. Reageren kan tot 12 maart. De gesprekken worden gepland in de week van 15 maart.

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00