Afsluiting (deel) Marsweg vanaf 2 september

ProRail werkt in het kader van Zwolle Spoort aan het spoor richting Emmen en Meppel. Onderdeel van de werkzaamheden is ook de aanpassing van een aantal spoorviaducten, waaronder het viaduct over de Marsweg. Daarvoor is het nodig de rijbanen en het fietspad af te sluiten. De Marsweg is daarom van vrijdag 13 september tot en met zondag 6 oktober (drie weken) afgesloten in beide richtingen van en naar het spoorviaduct (zie rode lijn op de kaart). Let op: voor fietsers is de marsweg afgesloten van maandag 2 september tot en met maandag 28 oktober.

Vanuit de andere richtingen is de brandweerkazerne aan de Marsweg gewoon bereikbaar. Dat geldt ook voor het parkeerterrein van Post NL.

Omleidingen

Het verkeer wordt gedurende de werkzaamheden omgeleid via de Oldeneelallee, Ceintuurbaan en Leo Majorlaan. Fietsers kunnen geen gebruik maken van het fietspad langs de Marsweg. Zij worden omgeleid via het Marslandenpad en de dijk van de Nieuwe Wetering. Alle omleidingen worden met borden aangegeven. Houd rekening met eventuele overlast en mogelijk langere reistijd.

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00