Directeur Veiligheidsregio IJsselland/Commandant Brandweer

Veiligheidsregio IJsselland is op zoek naar een directeur/commandant brandweer. Wij beschermen de inwoners van 11 gemeenten (ongeveer 500.000 inwoners) tegen de risico’s van branden, rampen en crises. Dit doen wij samen met diverse partners in de regio. De ruim 1100 medewerkers en vrijwilligers werken in een informele en open sfeer met elkaar samen.

Werken bij Veiligheidsregio IJsselland betekent een bijdrage leveren aan een veilige samenleving. De missie: ‘Versterken van veiligheid in de fysieke leefomgeving: risico’s beperken waar het kan en incidenten bestrijden waar het moet’.

Procedure-informatie

Castanho verricht de voorselectie en doet op basis daarvan een voordracht van kandidaten. Een delegatie van het algemeen en dagelijks Bestuur, de OR, en het management is betrokken bij de selectie. Er is een selectiecommissie en een adviescommissie. De gespreksrondes zijn gepland op maandag 28 oktober en maandag 4 november 2019. Het algemeen bestuur neemt een benoemingsbesluit op 21 november 2019. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure. De procedure wordt in- en extern tegelijkertijd opengesteld.

Solliciteren of meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. Ellen Bruin,
telnr. 06-20303256. U kunt solliciteren tot maandag 30 september 2019 via www.castanho.nl/vacatures. Als u uw CV en korte motivatiebrief uploadt bij de direct solliciteren button, ontvangt u vervolgens een bevestiging van uw sollicitatie. Spoedig na het verstrijken van de reactietermijn nodigen wij kandidaten uit voor een eerste selectiegesprek.

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00