Fiets- en loopkleding IJsselland

We bieden een complete fiets- en loopset aan van het sportmerk Lorini. De werkgever komt ons tegemoet waardoor we de eigen bijdrage relatief laag kunnen houden.

Fietsset
De set fietskleding bestaat uit: wielershirt, wielerjack lange mouw en een korte wielerbroek. Zowel het shirt als het jack zijn beide voorzien van een volledige rits en drie achterzakken. Het jack is uitgevoerd in een dikkere kwaliteit en daardoor ideaal te dragen in het voor- en najaar. De broek is voorzien van bretels en een Endurance zeem. Voor deze set vragen we een eigen bijdrage van 100 euro.

Loopset
De set loopkleding bestaat uit: t-shirt korte mouw, loopjack lange mouw en een korte strakke loopbroek. Het loopjack is voorzien van ventilatiegaatjes en afgewerkt met twee steekzakken met rits. De loopbroek bevat een sleutelzakje. De eigen bijdrage voor deze set is 90 euro.

Voor de liefhebber is er apart een loopshirt te bestellen met een eigen bijdrage van 30 euro.

Interesse?
Heb je interesse in een fiets- en/of loopset? Laat het ons weten vóór vrijdag 27 augustus via deze link. Hier vind je ook een volledige impressie van de kleding. Na 27 augustus plannen we een passessie in zodat iedereen zeker is van de juiste maat. Omdat de kleding op maat gemaakt wordt kan er niet geruild worden. Heb je nog vragen? Stel ze dan aan Marco Kappert via m.kappert@vrijsselland.nl.