Gezocht: salarisadministrateur

Draag jij graag bij aan de waardering van onze medewerkers? Ben je accuraat en klantgericht? Heb je daarnaast ook ervaring en affiniteit met functioneel beheer, waarbij je een tevreden gebruiker hoog in het vaandel hebt staan, dan is deze vacature mogelijk iets voor jou. Wij zoeken een salarisadministrateur en functioneel beheerder Youforce.

In deze functie maak je deel uit van het team HRM. Binnen een plezierige werksfeer waarin de mens centraal staat, werken we met 16 medewerkers voor onze collega’s bij Veiligheidsregio IJsselland én GGD IJsselland. Beiden volgers van de rechtspositie regeling CAR-UWO gemeenten. Voor ruim 1500 collega’s verzorg je als salarisadministrateur maandelijks de salarissen. Op vragen over salarisstroken, uitbetalingen en regelingen geef je in heldere taal antwoord. Daarnaast ben je als functioneel beheerder een energieke en deskundige collega die graag de verantwoordelijkheid op zich neemt voor het (mede-) beheren en verder doorontwikkelen van ons recent ingevoerde salaris- en personeelsinformatiesysteem Youforce. Ben jij die kracht die ons team gaat versterken?

Wie zoeken wij als salarisadministrateur en functioneel beheerder?

We zoeken een gedreven salarisadministrateur die sterke affiniteit heeft met het verbeteren van de werkprocessen en systemen, als functioneel beheerder. Als salarisadministrateur ben je op de hoogte van onze wet- en regelgeving, volg je de landelijke wijzigingen op de voet en vertaal je deze daar waar nodig naar onze lokale uitvoering. Je verzorgt juist en op tijd de salarissen en de daarbij behorende periodieke aangiften en boekingen. Je werkt nauw samen met de collega’s van de personeelsadministratie en de HR- adviseurs. Je adviseert over fiscale en financiële vraagstukken. Je bouwt en verzorgt diverse rapportages ten behoeve van management en uitvoering. Je bent verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt inrichten van de werkprocessen.

Maak jij voor ons het verschil?

Wij zoeken een accurate, klantgerichte professional op het gebied van salarisadministratie en functioneel beheer. Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding aangevuld met een praktijkdiploma loonadministratie (PDL) en aanverwante cursussen op het gebied van functioneel beheer. Je hebt aantoonbaar meerdere jaren ervaring in het zelfstandig voeren van een geautomatiseerde loonadministratie en het daarbij horende functioneel beheer. We werken met HR-core/Beaufort en Youforce van Raet. Ervaring met deze systemen met betrekking tot salarisverwerking en het functioneel beheer heeft de voorkeur. Ook onder tijdsdruk blijf je accuraat, planmatig, klantgericht en collegiaal. Je werkt graag in teamverband. Systemen maak je je snel eigen en problemen adequaat oplossen is voor jou vanzelfsprekend.

Wat bieden wij?

Wij bieden je een uitdagende omgeving waarin je mede vorm kunt geven aan de doorontwikkeling van onze processen. Je komt te werken in een energiek team waar we samen hard en met veel plezier werken aan continue verbetering van onze dienstverlening. Secundaire arbeidsvoorwaarden zijn onder andere een intern opleidingsplatform, flexibele werktijden, individueel in te zetten keuzebudgetten en sportfaciliteiten.

Je aanstelling, voor 36 uur per week, is in eerste instantie voor één jaar. Bij goed functioneren hoort een vast dienstverband tot de mogelijkheden.

Het salaris wordt –afhankelijk van opleiding en ervaring- vastgesteld in aanloopschaal 7 of functionele schaal 8 volgens de CAR-UWO (minimaal € 2.040,- en maximaal € 3.376,- bruto per maand bij 36 uren werken). De functie is ingedeeld als normfunctie medewerker bedrijfsvoering II in het functieboek HR21.

Geïnteresseerd?

Dan nodigen we je uit om vóór 1 juni 2018 te solliciteren via sollicitatie@vrijsselland.nl onder vermelding van salarisadministrateur. We zijn benieuwd naar je motivatie. Wil je meer weten over deze functie ? Neem dan contact op met Carla Grummel, teamleider HRM en kijk eens op www.vrijsselland.nl. Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Ook vragen we je – als je geselecteerd bent – een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Handig om te weten: de sollicitatiegesprekken plannen we op 12 juni 2018. Houd daar alvast rekening mee in je agenda.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00