Adviseur GHOR

Het team GHOR is een ambitieus team, heeft de drang te innoveren en ziet binnen het werkveld veel kansen. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en willen leren van elkaar en onze partners. Daarbij past het om ons team aan te vullen met een adviseur (36 uur per week).

 

Jij bent iemand die breed ingezet kan worden binnen het team GHOR en zich ondertussen wil ontwikkelen als beleidsadviseur. Je werkt op verschillende onderwerpen samen met de collega’s adviseurs in het team. Je werkt onder regie van een collega en krijgt daardoor een unieke gelegenheid om je te ontwikkelen en te groeien in een beleids-adviesfunctie. Zo kun je bijvoorbeeld ingezet worden om mee te denken over adviezen aan directie en bestuur, maar ook om een  activiteit op het gebied van opleiden, trainen & oefenen of een netwerkbijeenkomst te organiseren en te begeleiden. Het is dus belangrijk dat je snel van begrip bent, zowel op inhoud als op sociale processen. Je weet van aanpakken en je zorgt ervoor  dat ‘dingen’ gewoon gebeuren. Je durft te denken buiten de gebaande paden, bent creatief en hebt frisse ideeën. We vinden het heel belangrijk dat je communicatief sterk bent en ons nieuwe inzichten geeft om onze communicatieboodschappen in het netwerk uit te dragen. Het is voor jou vanzelfsprekend om van nature gebruik te maken van (moderne) media. Je herkent in jezelf een ‘digital native’. Sociale media en online samenwerken zijn geen aangeleerde trucjes maar doorleef je. We vragen van jou inzet als HIN-GZ (hoofd informatie geneeskundige zorg), waarbij het nodig is dat je uit een berg informatie de kern kunt pakken en dit goed kunt samenvatten. Dit doe je binnen een piketsysteem, waarbij je binnen 30 minuten na alarmering je eerste acties moet hebben afgerond en binnen 60 minuten aan de Marsweg in Zwolle moet kunnen zijn. Bij voorkeur kun je eventueel ook binnen 60 minuten in Apeldoorn zijn. Om deze functie in te vervullen moet je eerst de landelijke opleiding volgen.

Wat bieden wij?

Het team GHOR biedt je een afwisselende baan met alle ruimte voor eigen inbreng. Je komt te werken in een inspirerende, open omgeving. Je deelt je eigen werkweek en werktijden in en zoekt voor je werk zelf de samenwerking met collega’s en partners. Daarbij krijgt je alle vertrouwen en ruimte, maar ook ondersteuning en coaching om je te helpen in je persoonlijke ontwikkeling. We bieden je een aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket, waarbij we je salarisschaal 9 aanbieden, minimaal € 2.591,- en maximaal € 3.805,- bruto per maand bij een dienstverband van 36 uur.

Wat vragen wij?

Je bent startend of nog ‘groen’ op de arbeidsmarkt en je bent toe aan een mooie loopbaanstap. In deze functie past het dat je volop bezig bent met je persoonlijke groei. Je ziet het als een kans om je ervaring bij de GHOR toe te voegen aan je CV. We vragen een afgeronde opleiding op HBO-/WO-niveau. Je hebt ambities om in de toekomst te werken als (strategisch) beleidsadviseur en dat kan heel goed in een andere organisatie zijn dan de Veiligheidsregio. Daarbij vragen we wel je ‘commitment’ voor inzet in ons team gedurende in ieder geval 2 á 3 jaar.

Is je interesse gewekt?

Dan nodigen we je uit vóór maandag 26 maart 2018 te solliciteren via sollicitatie@vrijsselland.nl. Wil je meer weten over deze functie of de GHOR? Neem dan contact op met Norbert Bosman, vakteamleider, n.bosman@vrijsselland.nl of 06-20399673 en kijk eens op www.vrijsselland.nl. We vragen je een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen. Handig om te weten: de sollicitatiegesprekken plannen we op dinsdagmiddag 17 april 2018. Houd daar alvast rekening mee in je agenda.

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00