(Senior) adviseur financiën

Wil jij als financieel adviseur werken bij een organisatie waar we gezond leven voor iedereen belangrijk vinden? En wil jij een bijdrage leveren in het creëren van een topteam? Dan zijn wij op zoek naar jou als onze nieuwe (senior) adviseur financiën.

Direct solliciteren? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

(Senior) adviseur financiën (36 uren per week)

GGD IJsselland en Veiligheidsregio hebben een gezamenlijke bedrijfsvoering. GGD IJsselland bewaakt, beschermt en bevordert de gezondheid van ruim 500.000 inwoners in elf gemeenten in de regio IJsselland. De Veiligheidsregio richt zich op het versterken van veiligheid in de lokale samenleving, het beperken van risico’s waar het kan én het bestrijden van incidenten waar het moet. De adviseur die wij zoeken, richt zich specifiek op de GGD.

Wat ga je doen?

Bij de GGD gaat het om de verbinding van zorg en gemeente waar veel al gewerkt wordt met projectmatige financiering. De functie heeft beleidsmatige, projectmatige en operationele aspecten. Je bent een sparringpartner voor het management en geeft, gevraagd en ongevraagd, onafhankelijk en integraal advies. Je stelt begrotingen, prognoses en rapportages op. Je maakt scherpe financiële analyses en vertaalt die naar duidelijke adviezen. Je kent het verhaal achter de cijfers. Je signaleert in- en externe ontwikkelingen, behoeften en wijzigingen op het vakgebied en weet die te vertalen naar de effecten voor de organisatie. Verder ben je inventief in de oplossingen die je bedenkt voor gesignaleerde knelpunten. 

Wie ben jij?

Je bent analytisch sterk en weet de ontwikkelingen in jouw vakgebied te vertalen naar de effecten voor de organisatie. Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en je kunt goed omgaan met de tegenstelde belangen. Je bent positief ingesteld en hebt een zelfstandige en proactieve houding. Je bent een bruggenbouwer zowel binnen het team, de organisatie als het netwerk daarbuiten.

  • Verder heb je:
  • Een afgeronde opleiding op hbo of wo-niveau, finance & control, accountancy of bedrijfskunde
  • Cijfermatig inzicht
  • Vijf jaar werkervaring in een soortgelijke functie
  • Ervaring met de werkzaamheden die bij een P&C cyclus horen 
  • Ervaring in het sociale domein heeft een pré

Wat bieden we?

Wij bieden een uitdagende functie als (senior) adviseur financiën. Je aanstelling is in eerste instantie voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. Het salaris wordt –afhankelijk van opleiding en ervaring- vastgesteld volgens de CAR-UWO in de functionele schaal 10 of 11 (minimal € 3.090,- en maximaal € 5.372- bruto per maand bij 36 uren werken).

Werken bij GGD IJsselland en Veiligheidsregio IJsselland betekent dat je een bijdrage levert aan een veilige en gezonde samenleving. We zijn veelzijdig, dynamisch, informeel, volop in ontwikkeling en flexibel. Dat zie je ook terug in de secundaire arbeidsvoorwaarden zoals:

  • flexibele werktijden in een ruim dagvenster;
  • uitgebreide scholingsmogelijkheden;
  • sportfaciliteiten op de werkplek;
  • en zo kunnen we nog wel even doorgaan!

Jouw hoofdstuk bij onze organisaties schrijf je zelf. Er zijn namelijk volop mogelijkheden voor ontwikkeling van je talenten en persoonlijke groei. Daarnaast vinden we een goede balans tussen werk en privé heel belangrijk, voorbeelden zijn betaald ouderschapsverlof, hybride werken, programma’s op het gebied van vitaliteit en gezondheid, bestedingsruimte in je verlof en toelagen op basis van een individueel keuzebudget (17,05%).

Geïnteresseerd?

Dan nodigen we je uit om vóór 16 maart 2023 te solliciteren via het onderstaande sollicitatieformulier. We zijn benieuwd naar je motivatie. Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Fierman Schreurs, teamleider Financiën per e-mail f.schreurs@vrijsselland.nl of vanaf 6 maart telefonisch via 06-40477030. Kijk ook op www.ggdijsselland.nl en www.vrijsselland.nl. Handig om te weten: de sollicitatiegesprekken plannen we op donderdagmiddag 23 maart 2023. Houd daar alvast rekening mee in je agenda.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature is helaas verlopen, solliciteren is niet meer mogelijk.