hoofdkantoor veiligheidsregio ijsselland

Teamleider facilitair

Ben jij een verbindende, coachende netwerker met kennis van facilitaire zaken en dienstverlening? Heb je leidinggevende capaciteiten en ambities? Lees dan verder want wij zoeken een teamleider facilitair.

Veiligheidsregio IJsselland en GGD IJsselland zetten zich in voor het versterken van veiligheid en gezondheid in de lokale samenleving. Deze verantwoordelijkheid voor de samenleving willen we terugzien in de kwaliteit van onze gebouwen en de wijze waarop we daarin werken en verblijven.

Wat ga je doen?

Als teamleider facilitair ben je verantwoordelijk voor de aansturing van het team Facilitaire Zaken. Het team biedt ondersteuning aan Veiligheidsregio IJsselland en GGD IJsselland op het gebied van gebouwenbeheer, receptie/catering en inkoop(advisering). Je ziet er op toe dat processen efficiënt zijn ingeregeld en worden bijgehouden. Hierdoor worden onnodige ad hoc werkzaamheden voorkomen. Je zorgt voor aansturing, realisatie en implementatie van inhoudelijk complexe projecten. Je bevordert en versterkt samenwerking en samenhang. Daarnaast weet je klantvragen en behoeften op passende wijze te vertalen naar beleid en uitvoering in de praktijk.

Je volgt relevante in- en externe ontwikkelingen en benut nieuwe kennis en inzichten ten behoeve van de organisatie en/of het vakgebied. Naast het aansturen van het team Facilitaire Zaken voor zowel de veiligheidsregio als de GGD, is het mogelijk om een operationele (piket)functie binnen de brandweer en/of crisisorganisatie te vervullen. Ook is het mogelijk om enkele brandweerposten aan te sturen.

Wat vragen we?

Je hebt hbo werk- en denkniveau en je beschikt over enige jaren werkervaring in een vergelijkbare functie en context. Een goed gevoel voor inzicht in politiek bestuurlijke verhoudingen vinden we belangrijk en je beschikt over de nodige organisatiesensitiviteit. Analytisch ben je sterk en je bent een goede organisator en planner. Zowel schriftelijk als mondeling kun je helder en overtuigend communiceren.

In stijl van leidinggeven zijn de kernwaarden van de veiligheidsregio (vakmanschap, vertrouwen en verbinding) duidelijk herkenbaar.

Wat we verder belangrijk vinden als je onze nieuwe teamleider wordt:

  • Je beschikt over zowel integrale managementvaardigheden als over voldoende inhoudelijke kennis en kunde;
  • De visie die je hebt op het vak kun je overdragen aan de vakmensen in het team;
  • Je bent doel- en resultaatgericht en in staat om de juiste voorwaarden te scheppen om resultaten te kunnen halen;
  • Medewerkers worden enthousiast van jou en raken geïnspireerd door jouw manier van werken. Je zorgt voor een transparant en veilig leerklimaat.

Wat bieden we?

We bieden een je uitdagende gecombineerde functie in het team Facilitaire Zaken. Voor kandidaten zonder vast dienstverband bij Veiligheidsregio IJsselland, is de aanstelling in eerste instantie voor de duur van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is ingedeeld als normfunctie tactisch leidinggevende I in het functieboek HR21. Je salaris wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, vastgesteld in schaal 12 volgens de CAR-UWO (minimaal € 3.561,- en maximaal € 5.872,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek). Voor een eventuele piketfunctie ontvang je daarnaast een vergoeding op basis van onze arbeidsvoorwaardenregeling.

Veiligheidsregio IJsselland is een veelzijdige organisatie die zich kenmerkt door een informele en open sfeer gericht op samenwerken. We bieden goede secundaire voorwaarden, zoals een individueel keuzebudget (17,05%), flexibele werktijden, de mogelijkheid om vanuit huis of op een andere kazerne in de regio te werken, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkelingen en een goede work-life balance.

Interesse?

Solliciteer dan voor 29 oktober 2020 via sollicitatie@vrijsselland.nl onder vermelding van teamleider facilitair. We zijn benieuwd naar je motivatie. Na het verstrekken van je CV en motivatie ontvang je een bevestiging en ons privacy statement voor akkoord.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Michel Thijssen, manager Brandweerzorg. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 06 – 52608262 of via mailadres m.thijssen@vrijsselland.nl. Kijk ook eens op onze website voor meer informatie over de organisatie.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure. Ook vragen we je, als je geselecteerd bent, een Verklaring Omtrent Gedrag te overleggen.

De vacature wordt gelijktijdig zowel in- als extern opengesteld.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00