Teamleider HRM

Veiligheidsregio IJsselland is op zoek naar een Teamleider HRM. Wij beschermen de inwoners van 11 gemeenten (ongeveer 500.000 inwoners) tegen de risico’s van branden, rampen en crises. Dit doen wij samen met diverse partners in de regio. De ruim 1100 medewerkers en vrijwilligers werken in een informele en open sfeer met elkaar samen.

Werken bij Veiligheidsregio IJsselland betekent een bijdrage leveren aan een veilige samenleving. De missie: ‘Versterken van veiligheid in de fysieke leefomgeving: risico’s beperken waar het kan en incidenten bestrijden waar het moet’.

Procedure-informatie

Brederijn 3.0 verricht de voorselectie en op basis daarvan vinden de eerste selectiegesprekken plaats op 22 oktober 2019 bij Brederijn 3.0. Een vervolgafspraak (‘klikgesprek’) met Veiligheidsregio IJsselland is gepland op 25 oktober 2019. Eventuele gesprekken met de advies- en selectiecommissie staan gepland op 29 oktober 2019. Omdat deze data kort na elkaar liggen, adviseren wij om alvast rekening te houden met deze data in je agenda.

Solliciteren of meer informatie?

Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Robert van Vlijmen, adviseur van Brederijn 3.0, via 06 – 13 24 72 25. Je kunt solliciteren tot 14 oktober 2019 via www.brederijn.nl/vacatures. Je kunt je belangstelling voor deze functie kenbaar maken door het uploaden van je CV en motivatiebrief via de website van Brederijn 3.0. Onderaan de vacature vind je de knop ‘Reageren’.

Een assessment maakt in de selectiefase onderdeel uit van de werving en selectieprocedure. Als je geselecteerd bent, wordt gevraagd een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) te overleggen.

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00