Door naar de hoofd inhoud

Veiligheidsregio IJsselland

Het algemene telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 15:30 uur.

Telefoon: 088 – 119 70 00
E-mail: info@vrijsselland.nl

Brandweer IJsselland

Het algemene telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 15:30 uur. 
Telefoon: 088 – 119 70 00
E-mail: brandweer@vrijsselland.nl

Heb je geen spoedsituatie, maar toch de brandweer ter plaatse nodig? Bel dan 0900-0904 (belkosten). Is er wel spoed of een levensbedreigende situatie? Bel dan altijd 112. Vragen over (brand)veiligheid in en om huis kun je ook via WhatsApp stellen via 06-25145093

GHOR IJsselland

Het GHOR-bureau is telefonisch bereikbaar via het algemene nummer van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 17.00 uur en op vrijdag van 08:30 tot 15:30 uur. Heb je een vraag over een specifiek thema? Bekijk dan de pagina van het GHOR-bureau.

Telefoon: 088 – 119 70 00
E-mail: ghor-bureau@vrijsselland.nl

Bezoekadressen

Hoofdlocatie Zwolle

Marsweg 39, 8013 PE Zwolle

Locatie Deventer Schonenvaardersstraat 5, 7418 CC Deventer
Locatie Hardenberg Europaweg 10, 7771 BG Hardenberg
Locatie Kampen Jan Ligthartstraat 9, 8265 CJ Kampen

De brandweerkazernes staan in de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Ommen, Olst-Wijhe, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle. De adressen vind je via brandweer.nl.

Informatieverzoek, klacht of compliment

Heb je een vraag of een informatieverzoek, mail of bel dan naar bovenstaande gegevens. Een groot gedeelte openbare bestuurlijke documenten is te vinden op de pagina’s Documenten en Vergaderingen op onze website. Daarnaast publiceren we documenten via overheid.nl. Als je informatie of documenten wil opvragen die Veiligheidsregio IJsselland (nog) niet openbaar heeft gemaakt, dan kun je hiervoor een Woo-verzoek indienen.

Klacht of compliment?

Medewerkers van Veiligheidsregio IJsselland werken dag en nacht om risico’s te voorkomen en beperken waar het kan en incidenten te bestrijden waar het moet. Maar soms verloopt iets niet zoals je het verwacht en ontstaat er onvrede. Ben je niet tevreden over onze dienstverlening en wil je een klacht of signaal indienen, vul dan onderstaand formulier in. Wij doen ons best om een goede oplossing te bieden en bekijken gelijk of we jouw klacht kunnen benutten ter verbetering van onze kwaliteit en dienstverlening.

Uiteraard horen wij het ook graag als je tevreden bent over onze dienstverlening, een compliment indienen kan ook.

Wat doen wij met jouw melding?

Binnen 14 werkdagen nemen wij contact met je op om het vervolg te bespreken. In dit gesprek vertellen wij wie je klacht behandelt.

Dien hieronder je klacht of compliment in

Max. bestandsgrootte: 32 MB.

Jouw gegevens

Indien je namens een bedrijf of organisatie een klacht, signaal of compliment indient.
Je naam(Vereist)
Adres(Vereist)
E-mailadres(Vereist)
Het invullen van je telefoonnummer is niet verplicht, maar wel handig voor later contact.
Toestemming(Vereist)
Veiligheidsregio IJsselland gaat zorgvuldig om met jouw privacy en werkt volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Wij behandelen persoonsgegevens vertrouwelijk en gebruiken deze uitsluitend voor het doel waarvoor wij ze verzamelen.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Coordinated Vulnerability Disclosure (CVD) melden

Veiligheidsregio IJsselland hecht veel belang aan de beveiliging van haar apparatuur, applicaties, systemen en diensten. Ondanks de zorg voor de informatiebeveiliging, kan het voorkomen dat er toch sprake is van een kwetsbaarheid. Mocht daarom door een derde een kwetsbaarheid worden gevonden, kan deze via een zogenaamde Coordinated Vulnerability Disclosure worden gemeld. Een kwetsbaarheid kan aanwezig zijn doordat;

  • een risico al bekend is, maar eerder niet als een prioriteit is geclassificeerd,
  • doordat het aanpassen van de systemen en onderliggende architectuur tijd vergt, of
  • omdat Veiligheidsregio IJsselland helemaal niet bekend is met de kwetsbaarheid.

Wanneer jij een zwakke plek in één van onze apparatuur, applicaties, systemen of diensten ontdekt, vernemen wij dit graag van jou. Zodat deze zwakke plek en haar risico beoordeeld kan worden en er gepaste maatregelen kunnen worden genomen. Hierdoor wordt er samen maatschappelijke verantwoordelijkheid genomen. Deze Coordinated Vulnerability Disclosure is expliciet niet bedoeld als reclame voor specifieke (beveiligings-)producten, en acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Door het maken van een melding zal Veiligheidsregio IJsselland je melding conform afspraken afhandelen.

Kwetsbaarheid melden

Heb je een kwetsbaarheid gevonden in onze systemen of apparaten? Meld het hier.

Naam(Vereist)
Heb je een kwetsbaarheid in één van onze systemen of apparaten ontdekt? Meld het dan in onderstaand veld.
Max. bestandsgrootte: 32 MB.
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.