.

#VetVeilig

In de videoserie #VetVeilig overvalt het #VetVeilig-testteam bedrijven, sportclubs en winkels in de regio IJsselland om te checken hoe veilig het gebouw écht is. Zijn er rookmelders, nooduitgangen en brandblussers? Is er een vluchtplan en weet het personeel wat ze moeten doen bij een noodsituatie?

Alles wordt zorgvuldig bekeken door de kidsreporters. Slagen ze voor de test? Dan krijgen ze de officiële #VetVeilig-sticker!

Meer #VetVeilig video’s?

De eerste aflevering is een feit, maar we zijn benieuwd of je in de toekomst vaker #VetVeilig video’s wil bekijken met nieuwe kidsreporters. Laat je daarom even aan ons weten of je vaker video’s wil zien via dit online formulier?

Kidsreporter worden: hoe doe je dat?

Misschien gaan we in de toekomst meer video’s met met #VetVeilig-testteams. Daarvoor zijn we op zoek naar stoere kidsreporters. Ben jij tussen de 10 en 12 jaar, woon je in de regio IJsselland, lijkt het je cool om hieraan mee te werken en vinden je ouders dat ook goed? We willen graag weten waarom we jou moeten kiezen. Vul daarom samen met je ouder/verzorger het formulier en vertel waarom jij kidsreporter voor #VetVeilig moet worden.

Ohja, dit moet je ook nog weten

Geselecteerde kidsreporters ontvangen van ons bericht over een eventueel vervolg. De ingezonden formulieren en video’s worden door Veiligheidsregio IJsselland veilig bewaard en na afloop van de wervingsactie vernietigd. Exacte productiedata zijn nog niet bekend.

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00