Door naar de hoofd inhoud

Kidsreporter worden: hoe doe je dat?

Misschien gaan we in de toekomst meer video’s met met #VetVeilig-testteams. Daarvoor zijn we op zoek naar stoere kidsreporters. Ben jij tussen de 10 en 12 jaar? Woon je in de regio IJsselland (Gemeente Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst-Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland, Zwolle)? Lijkt het je cool om hieraan mee te werken en vinden je ouders dat ook goed? We willen graag weten waarom we jou moeten kiezen. Vul daarom samen met je ouder/verzorger het formulier op deze pagina in. En vertel ons waarom jij kidsreporter voor #VetVeilig moet worden!

Aanmelding kidsteam VetVeilig

Ohja, dit moet je ook nog weten

Geselecteerde kidsreporters ontvangen van ons bericht over een eventueel vervolg. De ingezonden formulieren en video’s worden door Veiligheidsregio IJsselland veilig bewaard en na afloop van de wervingsactie vernietigd. Exacte productiedata zijn nog niet bekend.

#VetVeilig

#VetVeilig is een onderdeel van ons programma ‘Veilig Leven’. Een programma waarmee we inwoners van onze regio (meer) bewust willen maken van risico’s in hun omgeving. En om ze te leren hoe te handelen bij incidenten. Met het #VetVeilig focussen we ons op de kinderen en jonge tieners van 7 tot en met 13 jaar; jong geleerd, is immers oud gedaan. Met de content van #VetVeilig willen we hen enthousiast maken over veiligheid, zodat ze uit zichzelf iets doen om hun omgeving veiliger te maken. Ga voor de meer informatie naar de #VetVeilig pagina op deze website.