Door naar de hoofd inhoud

Stap eens in de schoenen van…

Samen onderweg

In een crisissituatie is goede samenwerking tussen de diverse kolommen en partners van groot belang! Tijdens Stap eens in de Schoenen van…2024 krijgen crisisfunctionarissen op een sfeervolle, leuke en toegankelijke manier een inkijkje in elkaars wereld.

Het belooft weer een gezellige middag en avond te worden vol met bijzondere, interessante of aangrijpende verhalen. In kleine groepen stappen we aan de hand van persoonlijke ervaringen in de schoenen van mensen met wie we in ons werk te maken hebben, maar die niet altijd onze directe collega’s zijn. Daarnaast is er ruimte om elkaar in een intieme, relaxte setting te ontmoeten, lekker samen te eten en drinken én is er sfeervolle muziek. Mis dit niet!

Locatie

Stap eens in de schoenen van… 2024 vindt plaats in het prachtige Hotel Gaia. Dit hotel ligt op het prachtige landgoed Rande, net buiten Deventer. Deze inspirerende omgeving en het prachtige uitzicht zorgen voor een perfecte ambiance om elkaar te ontmoeten tijdens Stap eens in de Schoenen van….

Hotel Gaia ligt net buiten Deventer op ongeveer 25 minuten rijden van Zwolle. De locatie is gemakkelijker met de auto te bereiken via de N337 (Olst – Deventer). Rondom het hotel zijn er voldoende parkeermogelijkheden. Meer informatie over de locatie vind je op de website van Hotel Gaia.

Catering

Aan de inwendige mens wordt uiteraard ook gedacht. Tussen de verschillende sessies door verzorgt Hotel Gaia een heerlijke, verantwoorde en complete maaltijd. Heb je specifieke dieetwensen dan horen we dit graag.

Kleding

Hotel Gaia ligt op een prachtig landgoed. De kennissessies zijn ook verspreid ondergebracht op verschillende plaatsen op het landgoed, zowel binnen als buiten (bij mooi weer). We raden je aan om makkelijke kleding en schoenen te dragen.

Stap eens in de Schoenen van…

Woensdag 22 mei 2024

Programma : 16:00 – 21:00 uur

LOCATIE:
Hotel Gaia
Schapenzandweg 3
7431 PZ Diepenveen

Wil je de editie van afgelopen mei nog even herbeleven of wil je graag een sfeerimpressie krijgen van Stap eens in de schoenen van…? Bekijk dan hier de aftermovie van de laatste editie.

Dagen
:
uren
:
Minuten
:
Seconden