Door naar de hoofd inhoud

Video’s om met trots te laten zien!

Hoe ga je kort antwoorden op de vraag ‘Wat doet een veiligheidsregio eigenlijk’? Want we doen veel en zijn ook op veel plekken zichtbaar, als je maar weet waar je moet kijken. Onze organisatievideo’s laten in een paar minuten zien hoe omvangrijk onze organisatie is en brengen onze collega’s in beeld.  

Wil jij mensen dus laten zien wat we doen? Bijvoorbeeld tijdens een presentatie, een lezing of aan een potentiële collega? Gebruik de video’s! We hebben er drie: een voor partners, een voor inwoners en één voor (potentiële) medewerkers. Hieronder lees je waar je ze vindt en welke video je wanneer gebruikt.  

Voor inwoners

Je krijgt vast vaker de vraag wat we als veiligheidsregio doen.  Bijvoorbeeld tijdens een voorlichting of gewoon van vrienden of familie. Maar hoe ga je daar kort op antwoorden? Wil je inwoners laten zien wie we zijn en wat we doen? Laat ze dan de video over onze regio speciaal voor inwoners zien. 

Voor partners

Ga je op bezoek bij onze samenwerkingspartners, moet je daar een presentatie geven of wil je gewoon meer laten zien over onze veiligheidsregio? Gebruik dan de video speciaal voor onze partners.  

Voor (potentiële) medewerkers

Op zoek naar een nieuwe collega? Of wil je een nieuwe collega in de eerste werkweek kennis laten maken met onze organisatie? Laat ze de video speciaal voor (potentiële) medewerkers zien. Zo krijgen ze een goed beeld van wie we zijn, wat we doen en hoe de sfeer in onze organisatie is.