Door naar de hoofd inhoud

Mediabijeenkomst op 24 mei

cameraman met camera

Ben je werkzaam bij de lokale of regionale media in het werkgebied van Veiligheidsregio IJsselland? Dan is onze mediabijeenkomst op donderdag 24 mei vast iets voor jou. Je kunt je direct aanmelden.

De meeste perscontacten hebben we op de momenten dat er brand is of een andere calamiteit. Tijdens die contacten ligt de focus op nieuws. Als netwerkorganisatie hechten we er waarde aan om ook buiten de hectiek van incidenten in verbinding te blijven met maatschappelijke organisaties. De media vormen daarvan een belangrijk onderdeel. Daarom organiseren wij ieder jaar een mediabijeenkomst voor al onze lokale en regionale perscontacten. Deze bijeenkomsten bieden ruimte voor nadere kennismaking en verdieping.

Waar is het?

De mediabijeenkomst vindt plaats op donderdag 24 mei in de brandweerkazerne aan de Marsweg 39 in Zwolle. De ontvangst is om 09.45 uur in de  Het programma duurt tot 13.00 uur. Dit is inclusief een afsluitende lunch.

Arjen Schepers, directeur veiligheidsregio/commandant brandweer opent de bijeenkomst om 10.00 uur en praat jullie bij over actuele ontwikkelingen die betrekking hebben op onze organisatie. Meer informatie over het programma ontvang je na aanmelding.

Aanmelding

Je kunt je nu (met collega’s) aanmelden voor de mediabijeenkomst via een mail naar communicatie@vrijsselland.nl. Heb je een onderwerp dat je graag wilt bespreken dan kun je dat aangeven in je mail.