Door naar de hoofd inhoud

Als De Brandweer vanaf 26 oktober bij RTL5

13 oktober 2020

Als De Brandweer komt terug en hoe! Op 26 oktober om 20.30 uur start seizoen 2 op RTL5. In de serie laten brandweerlieden zien wat het werk inhoudt. Kijk je ook?

De serie is beter dan ooit en is uitgebreid met kazernes uit Flevoland, Haaglanden, Hollands Midden, Utrecht en Rotterdam-Rijnmond. Als De Brandweer geeft een allesomvattend en heldhaftig beeld van het werk van Nederlandse brandweerlieden.

Meer dan alleen brand blussen

Reddingen op hoogte of uit een wrak onder water, een persoon bevrijden uit een auto, een koe uit de sloot halen of bijvoorbeeld een reanimatie. Dat de brandweer zoveel meer doet dan alleen branden blussen zie je wekelijks in een splinternieuwe reeks van Als De Brandweer

Bodycams

Door het gebruik van bodycams kom je als kijker dichterbij noodsituaties dan ooit tevoren. Als kijker sta je in de schoenen van de brandweermensen wanneer ze een allesvernietigende brand moeten blussen of in een kanaal springen om een persoon uit een voertuig te redden. Branden in alle soorten en maten komen langs, maar ook de onbekende en niet minder indringende kant van het beroep. In de serie zie je hoe brandweermannen en -vrouwen voor elkaar door het vuur gaan en hoor je uit eerste hand hoe ze een heftig incident beleven. Van de 112 noodoproep in de meldkamer, de uitruk op de kazerne tot de redding ter plekke.

Brandweer IJsselland

Wil je meer weten over Brandweer IJsselland? Ga dan naar de website van Brandweer IJsselland. Brandweer IJsselland is onderdeel van Veiligheidsregio IJsselland. Meer weten over Veiligheidsregio IJsselland? Lees hier meer.