Door naar de hoofd inhoud

Blijf crisiskundig via Kennisplatform IJsselland

27 oktober 2021
Smartphone aan lader

Je kent het vast wel: Je krijgt een tip voor een leuke podcast of interessante e-learning en je bent zeker van plan er iets mee te doen. Misschien plan je er zelfs een momentje voor in je agenda, maar helaas…druk, druk, druk. Het momentje om crisiskundiger te worden, wordt overruled door andere prioriteiten.

De podcast of e-learning raakt in de vergeethoek en uiteindelijk weet je misschien ook niet meer waar je de link ook alweer gelezen of opgeslagen had.

Openbare site

Kennisplatform IJsselland biedt daarvoor de oplossing. Vanaf vandaag bundelen we op deze openbare website podcasts, e-learnings, informatie over interessante (crisis)thema’s en een aantal IJssellandse plannen. Inloggen is alleen nodig als er achter een link informatie zit die echt alleen bestemd is voor onze crisisfunctionarissen. De site is in basis klaar. De komende tijd willen we het kennisplatform verder laten groeien. Ook de oefenagenda, waar alle MOTO-oefeningen in 2022 in komen te staan, moet nog verder worden ontwikkeld. Je blijft uiteraard ook de uitnodigingen ontvangen per mail.

Wat gebeurt er met crisis.vrijsselland.nl?

Met crisis.vrijsselland.nl, waar je tot eind vorig jaar op kon inloggen voor informatie over de crisisorganisatie, gaan we op termijn stoppen. Sinds de introductie van de vervangende app Handboek IJsselland vindt er geen onderhoud en beheer meer plaats op deze site. We ontvangen nog regelmatig verzoeken om nieuwe inloggegevens voor crisis.vrijsselland.nl. Doordat we nu Handboek IJsselland en het openbare Kennisplatform IJsselland hebben, is dat niet meer nodig. Mocht je specifieke informatie missen in deze nieuwe middelen die je wel op crisis.vrijsselland.nl vindt, dan willen wij dit graag weten. Stuur in dat geval een mail naar crisisorganisatie@vrijsselland.nl.

Ideeën

Graag nodigen we je uit om een kijkje te nemen op het kennisplatform. Heb je ideeën over hoe we deze site verder kunnen ontwikkelen dan staan we daar uiteraard voor open en zien we je mailtje (zelfde mailadres) graag verschijnen.