Samenvatting RBT vergaderingen

Het Regionaal Beleidsteam (RBT) komt sinds de start van de coronacrisis regelmatig bij elkaar. Het Regionaal Beleidsteam van Veiligheidsregio IJsselland bestaat uit de elf burgemeesters van IJsselland en diverse adviseurs. Het RBT heeft als doel om tot afstemming en coördinatie te komen bij rampen en crises, in dit geval gaat het om de bestrijding van de coronacrisis. Na elke vergadering stuurt de voorzitter van de veiligheidsregio een brief naar alle raadsleden met daarin een samenvatting van de vergadering. Ook benieuwd naar de samenvatting van deze vergaderingen? Lees dan hieronder de betreffende raadsbrieven.

Juni 2021

April en mei 2021

Februari en maart 2021

Januari 2021

Raadsbrieven 2020

Noodverordeningen

De voorzitter van Veiligheidsregio IJsselland, Peter Snijders, stelde vanaf dinsdag 17 maart een noodverordening vast. Deze noodverordening maakt het mogelijk om binnen de gehele veiligheidsregio de maatregelen van het kabinet om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, te kunnen handhaven. Op basis van landelijke nieuwe maatregelen werd de noodverordening aangepast en vastgesteld.

Benieuwd naar een specifieke noodverordening? Ga naar alle noodverordeningen vanaf 17 maart tot en met de laatste van 18 november.

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00