Door naar de hoofd inhoud

#VetVeilig-testteam checkt muziekschool Grandesco

6 mei 2020

De eerste video van de videoserie #VetVeilig staat online! In deze aflevering checkt het #VetVeilig-testteam, samen met presentator Sijmen de Jong, hoe veilig de muziekschool Grandesco in Zwolle is. Slaagt Grandesco voor de test en krijgen ze de officiële #VetVeilig-sticker? Bekijk de video voor het antwoord.

Vandaag zijn we bij Grandesco, en dat is een muziekschool. Maar is die muziekschool wel veilig? Als er brand is kom je er dan wel uit? Nou dat gaan wij, dit team dus en ik, testen! Kom jongens we gaan naar binnen!

Sijmen de Jong, presentator #VetVeilig

Pilot aflevering

In de #VetVeilig-serie overvalt het #VetVeilig-testteam bedrijven, sportclubs en winkels in de regio IJsselland om te checken hoe veilig het gebouw écht is. Zijn er rookmelders, nooduitgangen en brandblussers? Is er een vluchtplan en weet het personeel wat ze moeten doen bij een noodsituatie? 

De eerste #VetVeilig-aflevering is een feit, maar of er meer afleveringen komen? Dat hangt helemaal af van alle kijkers. We zijn daarom erg benieuwd naar de reacties en het aantal aanmeldingen van enthousiaste kidsreporters. Op basis daarvan maken we de keuze om wel of geen nieuwe afleveringen te maken.

Meer weten over #VetVeilig, je mening geven of jezelf aanmelden als kidsreporter? Klik hier.