Door naar de hoofd inhoud

Webinar nazorg medewerkers

24 juni 2020
vrouw met masker

Hoe organiseer ik nazorg voor mijn medewerkers op middellange en lange termijn? GHOR IJsselland en GGD IJsselland organiseren donderdag 2 juli het webinar: nazorg personeel.

DONDERDAG 2 JULI – 16:00 – 17:00 UUR

Werken in de zorg tijdens de coronacrisis heeft een grote impact op medewerkers. Als manager of leidinggevende in een ziekenhuis, zorginstelling of verpleegtehuis sta je daarom ook voor een uitdaging. Hoe zorg je dat medewerkers niet alleen tijdens, maar ook na de coronacrisis genoeg ondersteuning krijgen zodat zij om kunnen gaan met de zware emotionele belasting? Tijdens het webinar geven experts op het gebied van psychosociale hulpverlening tips over wat jij als leidinggevende of manager kunt betekenen voor jouw medewerkers. Ook kun je tijdens het webinar jouw vragen stellen aan de experts.

Aanmelden

Via deze link knop kun je je aanmelden voor het webinar. Als je geregistreerd bent, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link naar het webinar. Een uur van tevoren ontvang je een reminder. Het webinar start donderdag 2 juli om 16:00 uur.

MELD JE HIER AAN VOOR HET WEBINAR

Sprekers tijdens het webinar

Psychosociale zorg

Wat is de impact van een crisis zoals corona op de mens op (middel)lange termijn? Wat zijn uitgangspunten voor goede psychosociale ondersteuning en hoe sluit je daarop aan? Drs. D. Stegeman, psycholoog, trainer & adviseur bij ARQ IVP neemt je mee in de wereld van psychosociale nazorg.

Peersupport

Luitenant-kolonel drs. J.J.J.M. van den Dungen, werkzaam bij de Staf Militaire Geestelijke Gezondheidszorg van Defensie deelt zijn ervaringen over peersupport en hoe dit helpt in de zorg aan militairen die op missie zijn geweest. Ook geeft hij praktische tips over hoe je in jouw zorgorganisatie peersupport kunt toepassen.


Het webinar ‘nazorg medewerkers’ wordt georganiseerd door GGD IJsselland en GHOR IJsselland.

Logo GGD IJssellen en het logo van GHOR IJsselland