Ambtelijk secretaris OR | 22 uur

Wekken wij jouw interesse als het gaat om meedenken in de organisatie, ondersteuning bieden tijdens overleggen, verantwoordelijkheid nemen voor documentatie, zorg dragen voor een werkbare planning en samenwerken met diverse collega’s? Dan is deze functie misschien wel iets voor jou!

Wij zijn op zoek naar een ambtelijk secretaris OR voor zowel de ondernemingsraad van Veiligheidsregio IJsselland als voor de ondernemingsraad van GGD IJsselland.

Wat ga je doen?

Als ambtelijk secretaris stel je documenten op zoals verslagen, voorstellen, adviezen en brieven. Je zorgt voor de voorbereiding van vergaderingen, notuleert en werkt deze uit. Jij gaat over de in- en uitgaande correspondentie en zorgt voor de communicatie en (jaar)verslagen. Je bewaakt afspraken, het budget en procedures waarbij wettelijke regels over medezeggenschap belangrijke kaders zijn. Je hebt ook een signalerende en adviserende rol en doet verbetervoorstellen. Kortom, je bent een onmisbare duizendpoot, sparringpartner en aanspreekpunt voor beide ondernemingsraden, beide bestuurders en de achterban.

Wat vragen we?

Je hebt minimaal mbo werk- en denkniveau en een afgeronde opleiding op dat niveau. Bij voorkeur heb je ervaring op het gebied van het (ambtelijk) secretariaat. Je hebt kennis van de Wet op de Ondernemingsraden (WOR) of je bent bereid dit te leren. Wat belangrijk is, is dat je op een heldere en aansluitende manier kunt communiceren (mondeling én schriftelijk) met de doelgroepen van de beide ondernemingsraden, zowel richting de bestuurder als richting de achterban. We verwachten dat je kunt omgaan met piekbelastingen, dat je goed bent in het stellen van prioriteiten en accuraat werkt. Verder neem je graag het initiatief, ben je flexibel, leergierig en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken. Je bent goed thuis in Office-programma’s als Word, Excel en PowerPoint. Tot slot is het van belang dat je beschikbaar bent voor overleggen, dat is gemiddeld twee keer per maand.

Wat bieden we?

We bieden je een afwisselende en mooie functie binnen twee enthousiaste raden. Veiligheidsregio IJsselland is een veelzijdige organisatie die zich kenmerkt door een informele en open sfeer gericht op samenwerken. We bieden prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals flexibele werktijden, de mogelijkheid om vanuit huis of op andere kazernes in de regio te werken, sportfaciliteiten, ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en work-life balance.

Het salaris wordt, afhankelijk van opleiding en ervaring, vastgesteld in aanloopschaal 6 (minimaal € 1.896,- en maximaal € 2.846,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek) of functionele schaal 7 (minimaal € 2.127,- en maximaal € 3.114,- bruto per maand bij een 36-urige werkweek) volgens de CAR-UWO. Het betreft een functie voor één jaar, met intentie op een vast dienstverband.

Interesse?

Dan nodigen we je uit om vóór 27 februari 2020 te solliciteren via sollicitatie@vrijsselland.nl t.a.v. Jeanien van Es (06 – 11184932). We zijn benieuwd naar je motivatie.

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan contact op met Cees-Jan Bloemendaal (voorzitter OR VR) via telefoonnummer 06-53355594 of met Inge de Jager (voorzitter OR GGD) via telefoonnummer 06-13963302.

Handig om te weten: wij hebben de intentie om op 10 maart 2020 de gesprekken te voeren, dus reserveer deze datum alvast in je agenda.

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00