Door naar de hoofd inhoud

Nieuw scenario #VetVeilig the game in de maak

31 maart 2023
Opnames scenario 3 #VetVeilig the game

Na het succes van de eerste twee scenario’s van #VetVeilig the game, is er nu een nieuw scenario in de maak. Samen met en op verzoek van partners zoals politie, Centrum Seksueel Geweld en GGD IJsselland besteden we aandacht aan het onderwerp sexting. Afgelopen week werden de opnames voor het nieuwe scenario gemaakt. Een belangrijke stap, want hiermee komt de lancering van de nieuwe game weer een stukje dichterbij. 

Het prachtige, klassieke schoolgebouw van de Deventer Leerschool was het decor van de tweede filmdag. Studio Zelden filmde alle scenes die straks in het nieuwe scenario te zien zijn. Ook de politie was aanwezig om in een scene mee te spelen. Het scenario is immers samen met onder andere de politie ontwikkeld. Tot slot schoten we ook de opnames van de nieuwe, bekende presentator, wie dat is dat houden we nog even geheim! We kijken terug op twee succesvolle filmdagen waarin mooie beelden zijn geschoten. Nu begint de montage en de daadwerkelijke productie van de game. 

De andere games spelen?

Wil je meer weten over #VetVeilig the game of #VetVeilig in het algemeen? Ga dan naar de #VetVeilig pagina. Ben je docent en wil je de game in jouw klas spelen? Ga dan naar de pagina met informatie voor docenten. Of speel hier de games direct.

Veilig leven in IJsselland

Veiligheidsregio IJsselland heeft #VetVeilig The Game gemaakt en het is een onderdeel van het programma ‘Veilig Leven’. Een programma waarmee inwoners van onze regio bewust worden gemaakt van risico’s in hun omgeving en leren hoe te handelen bij incidenten. Met het onderdeel #VetVeilig ligt de focus op kinderen en jonge tieners tot en met 13 jaar. Jong geleerd is immers oud gedaan.