Door naar de hoofd inhoud

Ondersteuning voor zorgprofessionals in coronacrisis

22 april 2020
Hulplijn voor zorgprofessionals

Dimence Groep en ARQ IVP bieden mentale ondersteuning aan professionals in de zorg die in hun werk te maken hebben met de gevolgen van COVID-19.  

Hulplijn Dimence Groep

Dimence Groep is een telefonische hulplijn gestart voor psychosociale ondersteuning in coronatijd.  Een team van psychologen en verpleegkundig specialisten zit op werkdagen van 08.30 tot 17.00 uur klaar om gratis onder ondersteuning te bieden. Voor als je behoefte hebt om het even van je af te praten. Of als je ondersteuning zoekt bij de ervaringen die deze zware periode met zich meebrengt. De hulplijn is er voor jou én voor alle andere zorgprofessionals in de regio. De hulplijn is te bereiken op 088 6463333.

Contactpunt ARQ IVP

Het contactpunt van ARQ IVP is opgezet om zorgprofessionals en hun leidinggevenden zo goed mogelijk te ondersteunen. Het contactpunt is zeven dagen per week bereikbaar tussen 8:30 en 21:30 uur op 088 – 3305500. Meer informatie over het contactpunt is te vinden op: https://www.ivp.nl/ivp-accent/zorgprofessionals

Op de pagina ‘Psychosociale ondersteuning in coronatijd voor professionals vind je alle informatie met betrekking tot psychosociale aspecten en COVID-19 voor professionals.