Door naar de hoofd inhoud

Gezocht: twee teamleiders SIS

22 januari 2024

In de landelijke piketpool van teamleiders Slachtofferinformatiesystematiek (SIS) komen vanaf april twee plekken vrij. Je kunt hierop reageren als je werkzaam bent bij de veiligheidsregio of bij een van de crisis- of netwerkpartners.

SIS zorgt bij een grootschalig incident in Nederland met meerdere slachtoffers voor snelle en zorgvuldige informatie aan ongeruste verwanten.

Wat ga je doen

Bij een inzet van SIS geef je leiding aan de landelijke voorziening SIS. Je coördineert de samenwerking tussen de frontoffice en de backoffice van SIS en je onderhoudt de contacten met de regionale crisisorganisatie. Teamleiders draaien eens in de zes weken een week piket. Verder oefen je een tot twee keer per jaar mee met een oefening en sluit je aan bij het halfjaarlijkse teamleidersoverleg. Als teamleider ontvang je ook een piketvergoeding.

Meer informatie

De hele vacature lees je via deze link.

Heb je belangstelling voor de functie? Vraag dan eerst medewerking van jouw werkgever. Je huidige werkgever moet instemmen met deze rol en bijbehorende verantwoordelijkheid. Is je werkgever akkoord dan ontvangen we graag je CV en motivatie o.v.v. Teamleider SIS vacaturenummer 240102 naar inhuur@nipv.nl.

Heb je vragen over de functie, of over de organisatie? Neem dan contact op met Annemarie Breur
06-4013 3692. Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure? Dan staat Maaike Welling, recruiter, je graag te woord via inhuur@nipv.nl / 06 81938613.