Door naar de hoofd inhoud

Vitaal en Veilig Thuis dag 25 april

4 april 2022

Op maandag 25 april is Brandweer IJsselland aanwezig bij de Vitaal & Veilig Thuis dag in Theater de Spiegel in Zwolle. Een gratis evenement met een fantastisch programma voor Zwolse senioren van 70 jaar en ouder. Naast een interessante lezing van neuropsycholoog Erik Scherder, voorstellingen en workshops, zijn wij te vinden op de informatiemarkt. Hier krijgen bezoekers tips en trucs van de brandweer om hun huis brandveilig te maken. Ook kunnen zij een bezoek brengen aan de rookcontainer om te ervaren hoe het is om te vluchten uit een huis dat vol rook staat.

Programma en kaarten

Bestel nu je gratis tickets voor de Vitaal & Veilig Thuis dag op 25 april in Theater de Spiegel. Je kunt kiezen uit tickets voor het ochtendprogramma van 09.00 – 12.30 uur óf het middagprogramma van 13.30 – 17.00 uur. De tickets zijn gratis te bestellen via de website van Zwolse Theaters. Ook kun je telefonisch op dinsdag 12 april en op donderdag 14 april tussen 10.00-12.00 uur en tussen 14.00-16.00 uur je gratis tickets reserveren via (038) 8515792. Op de bovengenoemde dagen en tijden kunnen tickets ook afgehaald worden bij de WijZ locaties:

  • De Pol (Gelijkheid 1)
  • De Terp (Radewijnsstraat 1)
  • Het Cultuurhuis (Werkerlaan 1).

Langer (brand)veilig thuis wonen

Mensen blijven steeds langer zelfstandig wonen en verhuizen niet of later naar een zorginstelling. Ouderen hebben vaker thuiszorg nodig en zijn afhankelijker van het sociaal netwerk. Langer (brand)veilig thuis leven heeft de aandacht van ons en onze partners. Wil je meer informatie over Langer (brand)veilig thuis wonen? Kijk dan eens op de pagina ‘omkijken naar elkaar‘ of bezoek de pagina ‘voor ouderen’ op brandweer.nl