CoronaActueel

CoronaActueel geeft een wekelijks en dagelijks beeld van de coronabesmettingen in onze regio. In één oogopslag is het (nieuwe) aantal besmettingen zichtbaar en geven we een korte regionale uitleg. Iedere maandag, woensdag en vrijdag plaatsen wij een nieuwe CoronaActueel. 
Cijfers zijn afkomstig uit het bronbestand RIVM. Eén keer per week schaalt de landelijke overheid de regio’s in op niveau op basis van het weekgemiddelde.

Woensdag 24 februari

Voorzichtig krijgen we iets meer lucht

Aantal besmettingen vandaag: 119
Aantal besmettingen afgelopen week: 683

De cijfers zijn de afgelopen week weer iets gestegen. Toch komen er versoepelingen in de maatregelen. Er is begrip voor het feit dat er meer behoefte is aan vrijheden en we hebben allemaal weer perspectief nodig. Want corona vraagt veel van ons, fysiek en mentaal. 

De noodzaak om te versoepelen is groot, maar brengt risico’s met zich mee. Daarom is het heel belangrijk dat we ons allemaal aan de  basisregels houden. Houd afstand, vermijd drukke plekken en blijf thuis bij klachten en laat je testen.

Blijf volhouden. We kunnen het alleen samen! 

Februari

Januari

December

November

Oktober

September

Meer informatie

Klik hier voor vragen en antwoorden over het coronavirus. Staat het antwoord op jouw vraag er niet bij? Kijk dan voor meer informatie op de website van de Rijksoverheid

Veiligheidsregio IJsselland

E: info@vrijsselland.nl
T: 088 - 119 70 00